Ervaringen

Esther ervaar ik als een lieve, spontane vrouw. Als je in haar praktijk komt, voel je gelijk de rust over je heen komen. Ze leert je echt kijken naar jezelf. Ze luistert echt naar je en geeft je echt een gevoel dat je gehoord wordt. Esther heeft mij geleerd om anders naar mijzelf te kijken, sterker en zelfverzekerder te worden. Je kan alles bespreken bij Esther ze zal je niet raar aankijken, het voelt echt dat je daar alles kan vertellen zonder dat er een negatieve mening over is, of dat je raar wordt aangekeken. Ze geeft je advies hoe je het beste met een situatie om kan gaan, ze weet dat het moeilijk is om naar je zelf te kijken en aan jezelf te werken en snapt dat het allemaal niet in 1 keer kan.

Noelle (19 jr)


Soms heb je even een periode dat je denkt: "waarom loop ik nou steeds vast in deze situatie"? Dit hoeven geen grote issues te zijn maar alles bij elkaar merk je dat het niet goed meer loopt. Esther was met haar tips and tricks de persoon om ons hierbij te helpen. Geen ellelange lastige en moeilijke gesprekken maar werken vanuit de praktijk en daar direct sturing aan geven. Esther heeft ons in staat gesteld zelf het patroon te herkennen waarin wij vastliepen. En handvaten gegeven om zelf verder te kunnen en dit met slechts enkele korte sessies. Kortom een echte aanrader voor iedereen die graag een stapje verder wil komen!

Ouders van Lars (4 jr) en Tim (2 jr)


Echt een aanrader! Na bij twee psychologen te zijn geweest was ik nog niet echt geholpen. Tot ik bij Esther kwam. Wat een fijn persoon om mee te praten ze laat je weer positief in het leven staan. Luistert rustig naar je verhaal en geeft goed advies. Laat je ook zelf nadenken maar daar leer je juist van zodat je het later zelf kunt doen. Ben haar heel dankbaar en heb er veel aan gehad. Door haar hulp gaat het weer goed met mij.

Iris (24 jr)


Na meerdere pogingen bij verschillende psychologen, heb ik bij Esther me plekje gevonden. Ze heeft een andere manier van werken dan hoe ik gewent was, na dat ze mij een goede schop onder mijn kont heeft gegeven, zijn mijn ogen geopend en heb ik in korte tijd met haar hulp grote stappen in de goede richting gemaakt. Ik zit beter in mijn vel en durf buiten mijn comfort zone te stappen. Veel mensen in mijn omgeving zien aan me dat ik in positieve zin aan het veranderen ben. Ik ga met plezier naar Esther toe en voel me echt op me gemak bij haar, terwijl ik juist moeite heb met me op me gemak voelen bij mensen.

Esmé (28 jr)


Esther geeft me het gevoel dat ik er mag zijn zoals ik ben, wat ze vaak tegen me gezegd heeft is dat het niet uit maakt wat je doet, maar wie je bent! Ze laat je zien wie je tot in de kern bent en hoe je daar kan komen. Wat een onderbuik gevoel kan zeggen, en vertaald dit samen met jou tot woorden. Soms verbaasde ik me dat ik niet helemaal wist waar een gevoel vandaan kwam en dat Esther me wist te leiden dat wat er echt toe doet. Met alleen praten kom je er vaak niet.. Esther helpt je echt met goede adviezen en stuurt je weer naar je eigen levens pad terug! Ze neemt oprecht alle tijd voor je, en als het nog niet goed voelt geeft ze je nog wat tijd.. tot je met een fijn gevoel weer naar buiten gaat. Ik ga altijd met een grote glimlach naar buiten als ik bij haar geweest ben!

Marleen (26 jr)


Esther kenmerkt zich door een laagdrempelige aanpak en een flinke dosis humor. Ze geeft je een spiegel voor en leert je realistisch naar jezelf te kijken. Ondanks de (voor mij) moeilijke gesprekken stelt Esther je erg op je gemak en kan alles in vertrouwen worden besproken. Ze is erg betrokken en geeft praktische tips. Het gebeurt regelmatig dat ik in dagelijkse gebeurtenissen Esther haar stem hoor! Esther, je bent een fijn mens en ik wil je bedanken voor alle hulp.

Gina (19 jr)


Eerlijk, oprecht, zonder oordeel en lief; dat zijn de woorden waarmee ik Esther zou omschrijven. Ze leert je de situatie in een ander perspectief te plaatsen, te reflecteren op jezelf maar bovenal leert ze je het accepteren van jezelf. Lessen waar ik de rest van m’n leven profijt van heb als het even moeilijk is. Dank je wel lieve Esther voor de fijne gesprekken, je open- en directheid.

Floor (24 jr)


Na een moeilijk periode in mijn leven waar ik mijzelf kwijt was ben ik bij Esther terecht gekomen. Zij heeft mij op haar manier ontzettend goed geholpen door goed naar mijzelf te kijken en te ontdekken wie ik nou eigenlijk echt ben. Sindsdien voel ik mij stukken beter. Esther is een topvrouw erg meegaand maar ook zeer direct. Zit je ergens mee in welke vorm, dan is een gesprekje het absoluut waard!

Fabian (27 jr)